Movingas omdömen:
Vad våra kunder säger

Flytta med movinga

Vårt uppdrag är att göra flyttar så enkla och bekväma som möjligt för våra kunder. Vi jobbar målmedvetet för att kunna erbjuda den bästa möjliga flyttupplevelsen. Detta är endast möjligt genom att beakta de kundomdömen vi fått. Vårt mål är 100 procent kundnöjdhet och för att kunna säkerställa service av högsta kvalitet tar vi alla synpunkter på allra största allvar. Vi har utfört över 50 000 flyttar och många kunder har delat med sig av sina upplevelser om hur det är att flytta med oss. Läs våra recensioner här.

Prisvärt! Rekommenderas starkt!
"Allt gick bra, flyttpersonalen var väldigt trevlig och duktig. Mina möbler transporterades säkert till den nya lägenheten."

Helene P.✭✭✭✭✭

Superbra organiserat!
"Jag hade magasinerat mina möbler i Stockholm som jag ville flytta till Malmö. Jag är supernöjd och kommer att rekommendera Movinga."

Cesile S.✭✭✭✭✭

Trevliga och kompetenta!
"Var jättesnabba på att svara på min offertförfrågan, personalen vid planeringen av flytten var trevlig och tålmodig, allt gick jättebra. Kan varmt rekommendera Movinga."

Ulf F.✭✭✭✭✭

Mycket professionell!
"Från början till slut en väldigt professionell flyttfirma. Jag är jättenöjd med flytten, grabbarna var i tid och de tog med sig precis allt. Om jag flyttar igen så anlitar jag dem."

Ulrika Ö.✭✭✭✭✭