Om oss

Movinga för samman kunder och flyttpartners och förändrar upplevelsen av att flytta.

Vi är medvetna om att en flytt är utmanande, både känslomässigt och logistiskt. Vårt uppdrag är att bemästra denna utmaning tillsammans med våra kunder och samarbetspartners och att skapa en bättre upplevelse för båda parter. Vårt mål är att förbättra den ostrukturerade flyttmarknaden genom att använda digitala verktyg, modern teknologi och kundtjänst för både kunder och företagspartners. Detta genom att fastställa enhetliga standarder för kvalitet, pris och service. Som en heltäckande tjänsteleverantör för flyttar och flyttrelaterade tjänster gör vi det bekymmersfritt att flytta, samtidigt som vi stödjer tillväxten av våra samarbetspartners. Genom enkel och bekväm bokning, rimliga priser, individuella anpassningsmöjligheter och fokus på service erbjuder vi våra kunder en unik flytterfarenhet.

VårA KÄRNIDÉER

01

Garanterad kvalitet

Flyttupplevelsen kan bara förbättras om vi konstant säkerställer kvaliteten på vår service och kundens upplevelser.

02

Innovation är lösningen

För att kunna lösa problem och göra det lättare att flytta mer bekvämt för kunder och flyttföretag hittar vi ständigt nya och moderna lösningar.

03

Förtroende är en säkerhet

Värdefulla kundkontakter, starka partnerskap och gemensam tillväxt som baseras på ett ömsesidigt förtroende faställt av vårt ansvar, våra handlingar och vår pliktkänsla.

04

Rättvisa priser är ett löfte

Lägre kostnader och prisvärda flyttar kan åstadkommas genom att förbättra existerande arbetsflöden, förnya omoderna strukturer och skapa nya villkor.

Vår historia

När vi grundade Movinga blev det snabbt tydligt att vår vision inte skulle vara möjlig utan förändring i flyttbranschen. Efter starten som ett mindre team revolutionerade vi inom en kort tidsperiod flyttmarknaden och blev snabbt en framgångsrik leverantör av flyttjänster tack vare vårt banbrytande tankesätt.

Vill du veta mer?

Vill du bli en del av vårt team?

Jobba med oss

Intresserad av ett partnerskap?

Låt oss växa tillsammans

Vad säger våra kunder om oss?

Titta på våra omdömen