Om oss

Movinga omvandlar flyttbranschen och sätter nya industristandarder för effektivitet, integritet och kvalitet.

Vår vision är att skapa en bättre flyttupplevelse för våra kunder och flyttpartners

Vi vet att det kan vara utmanande att flytta - både från ett emotionellt och ett organisatoriskt perspektiv. Vårt mål är att bemästra den här utmaningen. För att förverkliga vår vision driver vi de förändringar som är nödvändiga på den konventionella flyttmarknaden. Endast genom att sätta nya standarder för kvalitet, pris och service kan flyttupplevelsen förbättras. Vi är här för att sätta standarderna. Vi är det nya sättet att flytta.

Våra värderingar

Kvalitet
Vi förbinder oss till kvalitet, professionalism och nöjdhet, vilket utgör kärnan av vår verksamhet. Vi arbetar till våra kunders och flyttpartners fördel.
Framåtanda 
Vi driver innovation och erbjuder lösningar för att förverkliga vår vision. Vi handlar och anpassar oss snabbt, allt medan vi fokuserar på vårt mål med stadig pragmatism.
Hållbarhet
Vi skapar något som håller och tillför värde för framtiden. Vi förstår att lönsamhet endast kan uppnås tillsammans med hållbarhet. 
Ansvar 
Vi säger ifrån vid behov och tar ansvar för våra ord och handlingar. Vi leder med ansvar och respekt. 
Respekt
Vi agerar alltid rättvis och respektfullt. Vi tror att mångfald är en nödvändig tillgång för vår framgång. 

Vår historia

Revolutionen av flyttbranschen fick sin början 2015 med ett litet, men hängivet team, och redan efter två år blev Movinga Europas ledande leverantör av flyttjänster. I dag består företaget, med bas i Berlin, av fler än 200 medarbetare från 23 länder. Vårt partnernätverk består av fler än 200 flyttfirmor och vi verkar i Sverige, Tyskland och Frankrike.

Vårt team

William Hermsdorf
Head of Partner
Operations
Selin Isik
CFO
Nora Rieger
Global VP of Operations
and Customer Success
Jordan Rabely
Head of Sales France

Mer om Movinga