Flyttfirman som tillgodoser dina behov – Movinga ger dig en skräddarsydd offert

Är du ute efter en flyttfirma som kan tillgodose alla dina behov kring din flytt? Behöver du hjälp med att packa dina värdesaker? Äger du ett tungt kylskåp som ska transporteras till ditt nya hem? Lugn, bara lugn – med Movinga är din flytt är i trygga händer. När du bokat din flytt med Movinga kan du slappna av och fokusera på roligare aspekterna kring att flytta. Kanske vill du planera inredningen i detalj, spana efter en ny soffa eller göra upp planer på vilka ställen du vill besöka i ditt nya grannskap.

Flyttfirman Movinga – vad vi gör och jobbar för

Movinga är lösningen vid alla typer av flyttar. Vi levererar flyttjänster i Sverige, Tyskland och Frankrike och har vid det här laget erfarenhet av flera tusentals flyttar, som resulterat i belåtna kundrecensioner Att skapa ett nytt hem på ny adress kan vara en omvälvande upplevelse och vårt mål är att göra din flytt så smidig och som möjligt. För det här målet engagerar vi oss helhjärtat och arbetar hårt varje dag. Vi vill att din flyttdag ska stanna i minnet som en behaglig, stressfri upplevelse och ser därför till att beakta de behov och önskemål du har. Tveka inte att fylla i dina uppgifter i vårt planeringsverktyg för att få en kostnadsfri flyttoffert. Våra flyttkonsulter hjälper dig väldigt gärna om du skulle ha frågor kring offerten eller de praktiska aspekterna kring flytten.

Hur fungerar vårt planeringsverktyg i praktiken?

Alla flyttar ser olika ut. Kanske är du på väg att flytta ut på landet till en villa med knakande trägolv och kamin, kanske lockas du av stadslivets vimmel och har hittat drömlägenheten inne i stan. Kanske flyttar du ihop med din partner till ert första gemensamma hem eller med en hel hop vänner till ert nygrundade kollektiv. Oavsett omständigheterna kring din flytt är Movinga ditt flyttföretag. Vi är medvetna om att flytten kan vara en utmanande uppgift såväl organisatoriskt som emotionellt och finns därför till för att hjälpa dig.

Att göra bokningar med vårt planeringsverktyg på vår hemsida är lätt. När du angett de centrala uppgifterna om din flytt och valt alla föremål som ska flyttas skickas dessa uppgifter vidare till vår kostnadsberäknare. Tack vare vår algoritm beräknas ditt fasta flyttpris snabbt, utan dolda kostnader, och du har ett dygn på dig att ta ställning till vår offert och fatta ditt beslut. Om du vill få mer detaljerad information om vår service kan du bekanta dig med våra allmänna villkor.

Få en fullständig översikt av din bokning

När du slagit fast att Movinga är din flyttfirma kommer du att få en fullständig översikt av din bokning, de tjänster som bokats, din packlista och de slutgiltiga flyttkostnaderna. Har du glömt att farmors antika byrå som står i garaget också ska med? Skivsamlingen som står i en kista på vinden? Ingen panik! Även efter att bokningen gjorts kan du ändra på dina uppgifter om flyttdatumet är minst 15 dagar framåt. Möjliga ändringar kan dock leda till ytterligare kostnader.

Till en flytt hör många moment som både är tids- och energikrävande. Ibland kan det vara knepigt att planera och koordinera det hela på egen hand. Därför erbjuder vi också avgiftsbelagda tilläggstjänster, såsom nedpackning och uppackning av flyttgods, tillhandahållande av packningsmaterial och ytterligare försäkringar.

När och hur betalar jag?

När du jämfört olika flyttföretag och valt att boka din flytt med Movinga kan du välja mellan olika betalningsalternativ. Betalningen sker alltid via en säker elektronisk betalningstjänst enligt dina preferenser (kreditkort, EC, PayPal, etc.) – aldrig i kontanter. De kostnader vi beräknat för dig ändras aldrig utan förklaring. Möjliga förändringar uppstår endast om du bokar ytterligare tjänster eller justerar mängden ägodelar som ska flyttas.

Movinga minskar kostnader och stress

Vi på Movinga engagerar oss helhjärtat för våra kunders välbefinnande. Vi vet att en flytt ställer många krav på dig som flyttar och att du har en hel massa att hålla reda på. Vi är angelägna om att göra flyttupplevelsen enklare, förmånligare och behagligare än någonsin tidigare för våra kunder. Vi är ett välrenommerat företag från Berlin och din partner i alla lägen i samband med din flytt. Ingen flytt är för komplicerad och inget avstånd för långt för våra erfarna flyttexperter.

Vi låter nöjda kundrecensioner tala för sig. Vi arbetar strukturerat med stort engagemang och erbjuder dig en enkel bokning, utmärkt kundservice och rimliga priser. Något som också står oss nära om hjärtat är att verka miljövänligt. Med hjälp av noggrann planering undviker vi, till skillnad från många andra flyttfirmor, tomma transporter. Genom det här kan vi minska på vår bensinkonsumtion och därigenom på CO²-utsläppen i flyttbranschen. Det här avspeglar sig självklart positivt i våra priser – eftersom de överflödiga transportsträckorna vanligen skulle synas på din faktura.

Bekanta dig med vanliga frågor kring våra flyttar eller kontakta oss personligen för att få svar på dina frågor.

Många fördelar med vår tydliga och kostnadsfria flyttoffert

En tydlig bild och beräkning av flyttkostnader är förutsättningen för att du ska kunna fatta ett väl genomtänkt beslut gällande frågan om vem som ska ta hand om din flytt. Av den här orsaken ger vi dig en kostnadsfri flyttoffert baserad på dina specifika behov. Med hjälp av avancerad teknik och den erfarenhet vi samlat av tusentals flyttar kan vi beräkna den exakta volymen och det exakta beloppet för din flytt. En tidskrävande inspektion av ditt hem, något som många andra flyttfirmor fortfarande företar sig, är därför inte nödvändig.

Vår flyttoffert är gratis och binder dig inte till att boka en flytt. Notera att du också kan använda de uppgifter du fått till att jämföra flyttfirmor. Lägg märke till att du kan få avdrag på dina flyttkostnader genom rut-avdraget, så din plånbok kommer inte att klaga. Kolla in vår hemsida för att bekanta dig med omdömen, villkor och få svar på vanliga frågor.