Behöver du en pålitlig flyttfirma i Västerås?

Att flytta är enkelt med Movinga

Tillgänglig
service
Betala för
exakt volym
Helförsäkrad flytt
Extratjänster
100% rikstäckande

Vad är priset för en flytt med en flyttfirma i Västerås?

När du flyttar med Movinga gäller följande priser för en flytt med en flyttfirma i Västerås: (avstånd 15 km) 5m3 = 5 208 kr, 20m3 = 7 523 kr, 30m3 = 12 923 kr. Vänligen notera att priserna är angivna utan rutavdrag.

Vad ingår i Movingas flytthjälp i Västerås?

När du bokar flytthjälp med oss ingår följande tjänster automatiskt i priset: fordon och flytteam, på- och avlastning av flyttgods, personlig flyttkonsult samt premiumförsäkring. Ta emot en skräddarsydd offert online!

Hur bokar jag flyttstädning i Västerås?

Utöver flytthjälp erbjuder vi även ett stort urval av populära extratjänster, exempelvis flyttstädning. Så länge ytan på din bostad inte överstiger 300m2 blir städningen i regel klar inom loppet av en dag.

ALLT FÖR EN SMIDIG FLYTT

Vi har byggt upp ett nätverk av erfarna, noggrant utvalda flyttfirmor över hela Sverige och ur detta nätverk tar vi fram en bra flyttfirma i Västerås för just dina behov. Det enda du behöver göra är att fylla i dina uppgifter i vårt planeringsverktyg, varefter vi skickar dig en skräddarsydd flyttoffert. Oavsett om du ska flytta till Västerås, om ditt flyttlass går inom stadens gränser eller om du bestämt dig för att flytta från staden hjälper vi dig gärna.

När du bokar en flyttfirma i Västerås via oss kan välja mellan att beställa en standardflytt eller utöka denna med tilläggstjänster, såsom nedmontering  av möbler och packning. Du har också möjlighet att köpa kvalitetstestade flyttkartonger eller överlåta flyttstädningen åt oss. Meddela oss om dina önskemål och behov –  vi fram ett skräddarsytt erbjudande till dig.

Smidighet och förstklassig kundtjänst är inte det enda som utmärker oss, utan även en ihärdig strävan att verka miljövänlighet. Vi undviker så långt som möjligt tomma körrutter genom långsiktig planering och noggrann koordinering. På detta sätt kan vi sänka vår bensinkonsumtion, vilket i sin tur minskar koldioxidutsläppen i flyttbranschen.

BOKA EN AVSLAPPNAD FLYTT

Flytta piano

Står du inför den utmanande uppgiften att flytta ditt piano och behöver hjälp med packning och transport? Vi hjälper dig gärna och flyttar ditt piano varsamt till ditt nya hem. Pianot är känsligt för stötar och påverkas lätt av exempelvis temperaturförändringar - därför är professionell flytthjälp oftast att rekommendera.

Flyttlådor

På jakt efter flyttlådor? Utöver våra flyttjänster erbjuder vi även högklassiga flyttlådor i olika varianter. Måtten på vår standardmodell är 58 cm x 32 cm x 33 cm. Informera oss gärna om ditt behov av lådor i samband med din bokning, så hjälper vi dig att välja rätt antal och modell och ser till att de levereras i god tid.

Premiumförsäkring

För att våra kunders ägodelar ska få bästa möjliga skydd ingår vår premiumförsäkring automatiskt i varje flytt. Försäkringsbeloppet för skador på flyttgods uppgår till max. 250 000 € (motsvarande den aktuella växelkursen) per flytt. Notera att ersättningen för skador alltid utgår ifrån nyvärde.

Packning

Ta vara på chansen att få hjälp med både packning och uppackning när du flyttar med Movinga. Vår flyttpersonal tar hand om uppgiften med stor noggrannhet och säkerställer att dina ägodelar når ditt nya hem intakta. Låt oss veta om ditt behov av packning när du bokar och se fram emot en bekväm flytt.

Nedmontering

För att vi ska kunna möjliggöra en smidig och säker bohagstransport krävs det att dina stora möbler är nedmonterade. När du bokar din flytt med oss har du möjlighet att beställa monteringsservice som extratjänst. Vår flyttpersonal sköter uppgiften effektivt och ser till att dina möbler hanteras varsamt under flytten.

Flyttstädning

Vi erbjuder professionell flyttstädning i hela Sverige, och tar gärna över uppgiften även i samband med din flytt. Ett av våra erfarna städteam städar din bostad noggrant och effektivt, och till vårt populära städerbjudande hör en städgaranti på 14 dagar. Vi ser fram emot att hjälpa dig på bästa sätt!

Viktiga adresser när du flyttar

Arbetsförmedlingen

Skatteverket

Stadsbiblioteket

Arbetsförmedlingen

Stora Gatan 33,
722 12 Västerås
077 160 00 00

Ute efter ett jobb i Västerås? Förbered dig för ditt möte med Arbetsförmedlingen genom att se över och uppdatera ditt cv. Ta också med dig relevanta betyg och intyg. Skriv in dig hos Arbetsförmedlingen senast första dagen du är arbetslös.

Skatteverket

www.skatteverket.se/folkbokforing

Att göra flyttanmälan är obligatoriskt, eftersom du enligt lagen ska ska vara folkbokförd där du bor. Din folkbokföringsadress påverkar hur mycket skatt du ska betala och din rätt till olika förmåner och bidrag. Flyttanmälan görs kostnadsfritt i Skatteverkets elektroniska tjänst.

Stadsbiblioteket

Biskopsgatan 2,

722 16 Västerås
06 21 39 46 01

Få tillgång till böcker för stora och små, ljudböcker, filmer, tidningar, e-böcker och mycket mer. Surfa på nätet, gör utskrifter eller kopiera och skanna dina dokument. På de flesta bibliotek ordnas kostnadsfria utställningar, föreläsningar, författarbesök och andra evenemang.

Bra att veta

I Sveriges största småstad Västerås kan du dra nytta av mångsidiga transportförbindelser. Varje timme går det tåg till Stockholm och staden korsas av Mälarbanan, längs med vilken du kan ta dig till Göteborg och Malmö. På några kilometers avstånd ligger Stockholm-Västerås flygplats, varifrån framför allt lågprisflygbolag trafikerar.

I Västerås kan du studera vid Mälardalens högskola som är den största högskolan i landet. Antalet studenter uppgår till 15 000 och verksamheten är indelad i fyra utbildningsområden: ekonomi, hälso- och välfärdsutbildningar, lärarutbildningar samt teknikutbildningar.

Den högteknologiska exportindustrin utgör basen för näringslivet i Västerås, medan metallindustrin numera utgör endast en liten del av industrin. Många framgångsrika teknikföretag har grundats i staden och den största privata arbetsgivaren är ABB. Utbildningssektorn har även utvecklats snabbt under de senaste åren.

Nordens största insjöhamn är belägen i Västerås och härifrån är det lätt att ta sig ut till öar i Västeråsfjärden med någon av de trafikerande färjorna. Västerås kan också stoltsera med att ha det bäst utbyggda cykelvägsnätet i hela Sverige – sammantaget 380 kilometer samt märkta cykelleder för längre turer.