Behöver du en pålitlig flyttfirma i Uppsala?

Att flytta är enkelt med Movinga

Tillgänglig
service
Betala för
exakt volym
Helförsäkrad flytt
Extratjänster
100% rikstäckande

Vad är priset för en flytt med en flyttfirma i Uppsala?

När du flyttar med Movinga gäller följande priser för en flytt med en flyttfirma i Uppsala: (avstånd 15 km) 5m3 = 5 208 kr, 20m3 = 7 523 kr, 30m3 = 12 923 kr. Vänligen notera att priserna är angivna utan rutavdrag.

Hur bokar jag flyttstädning i Uppsala?

Boka flyttstädning i Uppsala med Movinga för ett skinande rent resultat med 14 dagars städgaranti. Läs mer om vad som ingår i erbjudandet och bekanta dig med vanliga frågor i vårt inlägg om flyttstädning.

Vad ingår i Movingas flytthjälp i Uppsala?

I vår populära flytthjälp ingår följande tjänster: fordon och flytteam, på- och avlastning av flyttgods, personlig flyttkonsult samt premiumförsäkring. Du kan även enkelt boka förmånliga extratjänster, t.ex. packning.

ALLT FÖR EN SMIDIG FLYTT

Vi har byggt upp ett nätverk av erfarna, noggrant utvalda flyttfirmor över hela Sverige och ur detta nätverk tar vi fram en bra flyttfirma i Uppsala för just dina behov. Det enda du behöver göra är att fylla i dina uppgifter i vårt planeringsverktyg, varefter vi skickar dig en skräddarsydd flyttoffert. Oavsett om du ska flytta till Uppsala, om ditt flyttlass går inom stadens gränser eller om du bestämt dig för att flytta från staden hjälper vi dig gärna.

När du bokar en flyttfirma i Uppsala via oss kan välja mellan att beställa en standardflytt eller utöka denna med tilläggstjänster, såsom nedmontering  av möbler och packning. Du har också möjlighet att köpa kvalitetstestade flyttkartonger eller överlåta flyttstädningen åt oss. Meddela oss om dina önskemål och behov –  vi fram ett skräddarsytt erbjudande till dig.

Smidighet och förstklassig kundtjänst är inte det enda som utmärker oss, utan även en ihärdig strävan att verka miljövänlighet. Vi undviker så långt som möjligt tomma körrutter genom långsiktig planering och noggrann koordinering. På detta sätt kan vi sänka vår bensinkonsumtion, vilket i sin tur minskar koldioxidutsläppen i flyttbranschen.

BOKA EN AVSLAPPNAD FLYTT

Flytta piano

Att flytta ett piano på egen hand är sällan att föredra: pianot är ett massivt instrument som på grund av sin form är utmanande att hantera. Vår flyttpersonal skyddar ditt piano ändamålsenligt och ser till att det når ditt nya hem intakt. Lägg till pianoflytt i ditt flyttpaket och se fram emot en stressfri flytt!

Flyttlådor

Som kund hos Movinga kan du enkelt beställa ett lämpligt antal flyttlådor i olika modeller. Måtten på vår standardmodell är 58 cm x 32 cm x 33 cm, men notera att vi även erbjuder andra varianter, exempelvis garderobs- och tavellådor. Ta gärna kontakt för mer information, vi svarar gärna på dina frågor.

Premiumförsäkring  

För att våra kunders ägodelar ska få bästa möjliga skydd ingår vår premiumförsäkring automatiskt i varje flytt. Försäkringsbeloppet för skador på flyttgods uppgår till max. 250 000 € (motsvarande den aktuella växelkursen) per flytt. Notera att ersättningen för skador alltid utgår ifrån nyvärde.


Packning

Packning är en uppgift det lönar sig att lägga tid och energi på i samband med en flytt för att undvika skador. Om du inte har tid att sköta den här biten på egen hand har du möjlighet att överlåta packandet åt ett av våra flytteam. Boka packning som extratjänst med Movinga och njut av en smidig flytt.


Nedmontering 

För att vi ska kunna utföra en säker flytt förutsätter vi att stora möbler nedmonteras innan. Ryms möbeln igenom dörröppningar? Överstiger vikten 80 kg? Finns det smala trappor på vägen? Om svaret är ja på en eller fler frågor krävs nedmontering - en tjänst du enkelt kan boka med oss! Flyttstädning 

Ingen tid för flyttstädning? Ingen panik - vi erbjuder flyttstädning, som utförs av ett av våra kvalificerade team. Städningen blir i regel klar på en dag och till vårt förmånliga paket hör en städgaranti på 14 dagar. Låt oss veta om ditt behov av städning och få ett skräddarsytt erbjudande.


Viktiga adresser när du flyttar

Arbetsförmedlingen

Skatteverket

Stadsbiblioteket

Arbetsförmedlingen

Muningatan 1,
751 03 Uppsala
0771 60 00 00

Ute efter ett jobb i Uppsala? Förbered dig för ditt möte med Arbetsförmedlingen genom att se över och uppdatera ditt cv. Ta också med dig relevanta betyg och intyg. Skriv in dig hos Arbetsförmedlingen senast första dagen du är arbetslös.

Skatteverket

www.skatteverket.se/folkbokforing

Att göra flyttanmälan är obligatoriskt, eftersom du enligt lagen ska ska vara folkbokförd där du bor. Din folkbokföringsadress påverkar hur mycket skatt du ska betala och din rätt till olika förmåner och bidrag. Flyttanmälan görs kostnadsfritt i Skatteverkets elektroniska tjänst.

Stadsbiblioteket

Svartbäcksgatan 17,
753 75 Uppsala
018 7271700

Få tillgång till böcker för stora och små, ljudböcker, filmer, tidningar, e-böcker och mycket mer. Surfa på nätet, gör utskrifter eller kopiera och scanna dina dokument. På de flesta bibliotek ordnas kostnadsfria utställningar, föreläsningar, författarbesök och andra evenemang.

Bra att veta

Uppsala, en av landets äldsta städer, är framför allt känd som universitetsstad. Uppsala Universitet grundades 1477 som första universitet i Norden, och antalet studenter uppgår i dag till cirka 41 000. Invånarantalet i Uppsala kommun uppgår till 219 914 personer, vilket gör kommunen till den fjärde största i landet. 

Uppsala kan stoltsera med ett flertal betydande utmärkelser: år 2018 utnämndes Uppsala till årets tillväxtkommun i Sverige, liksom till årets klimatkommun. Uppsala har även utnämnts till landets bästa cykelstad samt bästa stadskommun att bo i. 

Uppsala kännetecknas av goda trafikförbindelser. Järnvägstrafiken är mycket tät och till närbelägna Arlanda flygplats kan man ta sig lätt med direkttåg eller längs med motorvägen. Uppemot 16 000 Uppsalabor pendlar till Stockholm och närbelägna orter för att arbeta, vilket gör att Uppsalas nattbefolkning är större än dess dagbefolkning. 

I dag är stadens arbetsmarknad den snabbast växande bland landets tio största städer. Branscher inom vilka det skett en särskild snabb utveckling på senare år är informations- och kommunikationsteknologi, clean tech och life science.  

Uppsala erbjuder väldigt goda möjligheter för invånare som vill ägna sig åt friluftsliv och utomhusaktiviteter. På friluftsområdena Hammarskog, Fjällnora och Sunnersta har du möjlighet att bada, fiska och vandra i de vidsträckta motionsspåren. Kring Uppsala finns dessutom många spännande kanotleder.