Behöver du en pålitlig flyttfirma i Stockholm?

Att flytta är enkelt med Movinga

Tillgänglig
service
Betala för
exakt volym
Helförsäkrad flytt
Extratjänster
100% rikstäckande

Vad är priset för en flyttfirma i Stockholm?

Minimipriset för en flytt (utan extratjänster) med Movinga i Stockholm ligger på 2 571,00 kronor. Vänligen notera att priset är angivet utan -50% rutavdrag.

Erbjuder Movinga flyttstädning i Stockholm?

När du flyttar med Movinga kan du enkelt boka flyttstädning som extratjänst. Städningen utförs av ett av våra professionella team och till tjänsten hör en städgaranti på 14 dagar.

Vad ingår i Movingas flytthjälp i Stockholm?

I en flytt med Movinga ingår följande tjänster i priset: fordon och flytteam, på- och avlastning av flyttgods, personlig flyttkonsult och premiumförsäkring. Därtill erbjuder vi prisvärda extratjänster.

Flytta enkelt till Stockholm

Vi har byggt upp ett nätverk av erfarna, noggrant utvalda flyttfirmor över hela Sverige och ur det här nätverket tar vi fram den bästa flyttfirman i Stockholm för just dina behov. Det enda du behöver göra är att fylla i dina uppgifter i vårt planeringsverktyg och gå igenom dem med en av våra flyttkonsulter, varefter vi skickar dig ett skräddarsytt erbjudande. Oavsett om du ska flytta till Stockholm, om ditt flyttlass går inom stadens gränser eller om du bestämt dig för att flytta från Stockholm hjälper vi dig gärna. 

När du bokar flyttfirma i Stockholm via oss kan välja mellan att beställa en standardflytt eller utöka flytten med extratjänster, exempelvis packning och uppackning samt nedmontering av möbler. Du har också möjlighet att köpa kvalitetstestade flyttlådor och överlåta flyttstädningen åt oss. Meddela oss om dina önskemål och behov –  vi ser fram emot att hjälpa dig!

Smidighet och förstklassig kundtjänst är inte det enda som utmärker oss, utan även en ihärdig strävan att verka miljövänlighet. Vi undviker så långt som möjligt tomma flyttransporter genom långsiktig planering och noggrann koordinering. På detta sätt kan vi sänka vår bensinkonsumtion, vilket i sin tur minskar koldioxidutsläppen i flyttbranschen.

BOKA EN AVSLAPPNAD FLYTT

Flytta piano

Med Movinga blir din pianoflytt en bekväm och bekymmersfri upplevelse. Vårt team består av utbildade flyttkonsulter och flyttexperter - och är därmed det bästa valet när du letar efter en pålitlig flyttfirma för din pianoflytt. Vi tar hand om allt arbete från början till slut - från planering tills det att ditt instrument burits säkert in i ditt nya hem.

Flyttlådor

När du bokar din flytt med Movinga har du möjlighet att beställa kvalitetstestade flyttlådor. Vi erbjuder flyttlådor i standardmodell samt garderobs-, tavel- och boklådor. Storleken på standardmodellen är 58 cm x 32 cm x 33 cm. Övrigt förpackningsmaterial, såsom bubbelplast och silkespapper kan även läggas till beställningen.

Packning

Till de mest tidskrävande uppgifterna i samband med en flytt hör utan tvekan packning och uppackning. För att möjliggöra maximalt bekväma flyttar för våra kunder erbjuder vi packning och uppackning av flyttlådor som extratjänst, som du enkelt kan boka fram till 15 dagar före önskat flyttdatum.

Nedmontering

För att vi ska kunna garantera en säker flytt bör stora och tunga möbler nedmonteras innan transporten. Väger föremålet mer än 80 kg? Ryms det igenom dörröppningar? Finns det smala hörn och trappor på vägen? Om svaret är ja på en eller fler frågor är nedmontering sannolikt nödvändigt. Boka tjänsten enkelt med Movinga.

Premiumförsäkring

För att ge ditt bohag bästa möjliga skydd ingår vår premiumförsäkring automatiskt i din flytt. Det maximala försäkringsbeloppet för skador på ditt flyttgods uppgår till 250 000 € (motsvarande den aktuella växelkursen) per flytt. Utöver skydd mot totalförlust, stöld, icke-leverans och fordonsolyckor innefattar försäkringen även ett försäkringsskydd för konst och antikviteter.

Flyttstädning

Missa inte möjligheten att boka flyttstädning med ett av våra professionella städteam, och se fram emot ett skinande rent resultat. Flyttstädningen blir i regel klar inom loppet av en dag, och till vårt erbjudande hör en städgaranti på 14 dagar. Priset på städningen beror i hög grad på storleken på din bostad - kontakta oss för ett anpassat erbjudande.

Viktiga adresser när du flyttar

Arbetsförmedlingen

Skatteverket

Stadsbiblioteket

Arbetsförmedlingen

Tunnelgatan 3,
111 37 Stockholm
0771-60 00 00

Ute efter ett jobb i Stockholm? Förbered dig för ditt möte med Arbetsförmedlingen genom att se över och uppdatera ditt cv. Ta också med dig relevanta betyg och intyg. Skriv in dig hos Arbetsförmedlingen senast första dagen du är arbetslös.

Skatteverket

www.skatteverket.se/folkbokforing


Enligt lagen ska du ska vara folkbokförd där du bor. Din folkbokföringsadress påverkar hur mycket skatt du ska betala och din rätt till olika förmåner och bidrag. Flyttanmälan görs kostnadsfritt i Skatteverkets elektroniska tjänst. Om du saknar e-legitimation kan du använda dig av Skatteverkets flyttanmälansblankett.

Stadsbiblioteket

Sveavägen 73,
113 50 Stockholm,
08-508 30 900

Få tillgång till böcker för stora och små, ljudböcker, filmer, tidningar, e-böcker och mycket mer. Surfa på nätet, gör utskrifter eller kopiera och skanna dina dokument. På de flesta bibliotek ordnas kostnadsfria utställningar, föreläsningar, författarbesök och andra evenemang.

Bra att veta

Stockholm hör till de fem snabbast växande regionerna i Europa och årligen flyttar tusentals personer till Stockholm för jobb. Stadens arbetsmarknad är mångskiftande och den största bristen på arbetskraft finns i inom hälso- och sjukvård, pedagogik samt teknik och IT. Inom byggbranschen är arbetstillfällena även många på grund av omfattande byggprojekt i regionen. 

Många intressanta alternativ står också till hands för den som ska flytta till Stockholm för att studera: Stockholms universitet, Handelshögskolan, Kungliga Tekniska högskolan och Konstfack, för att nämna några exempel. Därtill finns det ett flertal högskolor och folkhögskolor runt om i staden. 

Stockholm är känd som en arkitektoniskt imponerande stad med en hel del att erbjuda vad gäller fritidsaktiviteter. Staden kan också stoltsera med ett rikt restaurang- och caféutbud, intressanta muséer och affärer av alla de slag. 

Närheten till grönområden och vatten är också faktorer som bidrar till Stockholms dragningskraft. Till staden hör ett stort antal parker, grönområden, strövområden och strandpromenader. Inom kommunen finns 15 sjöar och den mångskiftande skärgården lockar med sina 30 000 öar.