Flytta bekymmersfritt till Stockholm

Varför du ska flytta med Movinga

Enkelt
att boka

Exakt volymberäkning

Ekonomiskt optimerad rutt

Utbildad flyttpersonal

Skräddarsydd för dina behov

Ska du flytta till eller inom Stockholm och känner dig redan stressad? Väljer du att flytta med oss på Movinga blir din flytt enkel och bekymmersfri. Vi hanterar allt från och med planeringen av flytten fram till att möblerna placeras i ditt hem. Vårt team består av professionella flyttkonsulter och flyttexperter - och är därmed det bästa valet om du letar efter en säker flyttfirma. Tillsammans med din personliga flyttkonsult planerar du din flytt och får ut ett fastpris på direkten. Allting sker smidigt online där du har möjlighet att få översikt över din flyttoffert.

- Hur mycket kostar det egentligen att flytta med en flyttfirma? Här får du kostnadsfritt en flyttoffert med prisförslag av oss.

Du kan enkelt ange din basdata för flytten i vårt planeringsverktyg, såsom önskat flyttdatum, adresser, och antalet trappor. Därefter beräknas den exakta volymen på ditt bohag och priset visas direkt på skärmen. Har du ytterligare önskemål eller frågor är du välkommen att prata med en av våra flyttexperter. Du kan även göra ändringar i planeringsverktyget upp till 14 dagar innan din flytt.  Vi värdesätter en kvalitativ kundkontakt och ser därför till att du som kund har en god kommunikation med oss innan, under och efter flytten. Vare sig det är du eller ditt företag som ska flytta - inget uppdrag är för svåratort för oss! Vi jobbar hårt för att ge dig det bästa priset för din flytt. Därför letar vi ständigt efter innovativa lösningar, såsom samtransporter och ruttoptimeringar. På så sätt riskerar du inte att betala för en halvtom lastbil eller framkörningsavgifter.

Kostnadsfri beräkning

Din flytt i

Stockholm

Vi förstår att en flytt kan vara ett besvärligt projekt.
Därför har vi gjort det till vårt jobb att lägga över det på våra axlar, i stället för dina.

Justera din flytt och få ett fast pris kostnadsfritt

Boka online och upplev utmärkt kundservice

Professionell flytthjälp och en avslappnad upplevelse

Valfria tilläggstjänster

Skräddarsy din flytt med våra tilläggstjänster. Vi erbjuder bland annat nedmontering och montering av möbler, packning och uppackning av flyttlådor samt leverans av packmaterial.

  Nedmontering/montering av möbler
  Packning och uppackning
  Skrymmande föremål (t.ex. pianotransport)
  Leverans av flyttlådor
  Och mycket mer...

Från kontorsflytt till pianotransport

Oavsett om du vill ha hjälp med pianotransport, flytt av kontor eller flyttstädning hanterar vi det åt dig. Vår flyttpersonal är erfarna och utbildade gällande flyttar av skrymmande och tunga föremål. Var och en av dina värdesaker hanteras med största försiktighet och omsorg, precis som om de vore våra egna. Du behöver därför inte oroa dig över dina värdefulla och ömtåliga ägodelar, dyra böcker eller konstverk. Vi har ett stort utbud av specialdesignade och vadderade lådor och packningsmaterial som vi packar och transporterar åt dig. Värdefulla målningar kan placeras säkert i tavellådor och dina möbler emballeras med bubbelplast och sträckfilm om så önskas. Naturligtvis är varje flytt automatiskt försäkrad med premiumförsäkring. Om du vill kan du också lägga till ytterligare transportförsäkring för din flytt.

Gör flytten ännu enklare och njut av Stockholm till fullo medan vi tar hand om packning av lådorna. Om du vill kan vi även montera och demontera dina möbler. Oavsett om det är en dubbelsäng eller ett kök är våra lag utbildade för att demontera alla möbler, transportera dem säkert och snabbt och bygga upp dem i det nya hemmet.

Kostnadsfri beräkning

Flytta till Stockholm, en av Europas mest innovativa huvudstäder

Byggnader från 1600-talet, utsiktsplatser på Södermalm och Östersjöns vågor i skärgården. Det är inte en slump att Stockholm anses som en av Europas vackraste städer. Stockholm har mycket att erbjuda - allt inom ett rimligt avstånd.

Vare sig det är de smala gränderna i Gamla Stan som lockar eller någon av de familjevänliga orterna runtomkring storstan kan Movinga hjälpa dig med din flytt. Eftersom vår flyttpersonal är lokalt specificerade, kan vi säkert och snabbt hantera en flytt i hela Stockholmsområdet. Vårt nätverk av partners täcker hela Sverige och består uteslutande av certifierad och kvalificerad flyttpersonal som måste uppfylla Movingas höga standard för att kunna kalla sig Movinga-partners.

Stockholm är en av europas snabbast växande städer vilket är en av anledningarna varför allt fler väljer att flytta hit. 14 öar sammanlänkade med 57 broar skapar tillgång till olika naturområden, sjöar och parker vilket gör Stockholm till en familjevänlig stad.

Det är därför inte så konstigt att ca 16 000 människor flyttar till Sveriges huvudstad, varje år. Är du en av dem?