Behöver du en pålitlig flyttfirma i Örebro?

Att flytta är enkelt med Movinga

Tillgänglig
service
Betala för
exakt volym
Helförsäkrad flytt
Extratjänster
100% rikstäckande

Vad är priset för en flytt med en flyttfirma i Örebro?

När du flyttar med Movinga gäller följande priser för en flytt med en flyttfirma i Örebro: (avstånd 15 km) 5m3 = 5 208 kr, 20m3 = 7 523 kr, 30m3 = 12 923 kr. Vänligen notera att priserna är angivna utan rutavdrag.

Hur bokar jag flyttstädning i Örebro?

Som kund hos oss kan du enkelt boka professionell flyttstädning till förmånligt pris. Läs mer om vad som ingår i vårt populära städpaket och ta en titt på vanliga frågor i vårt inlägg om flyttstädning.

Vad ingår i Movingas flytthjälp i Örebro?

Följande tjänster ingår i vår flytthjälp: fordon och flytteam, på- och avlastning av flyttgods, personlig flyttkonsult samt premiumförsäkring. Vi erbjuder även prisvärda extratjänster, t.ex. förpackningsmaterial.

ALLT FÖR EN SMIDIG FLYTT

Vi har byggt upp ett nätverk av erfarna, noggrant utvalda flyttfirmor över hela Sverige och ur detta nätverk tar vi fram en bra flyttfirma i Örebro för just dina behov. Det enda du behöver göra är att fylla i dina uppgifter i vårt planeringsverktyg, varefter vi skickar dig en skräddarsydd flyttoffert. Oavsett om du ska flytta till Örebro, om ditt flyttlass går inom stadens gränser eller om du bestämt dig för att flytta från staden hjälper vi dig gärna.

När du bokar en flyttfirma i Örebro via oss kan välja mellan att beställa en standardflytt eller utöka denna med tilläggstjänster, såsom nedmontering  av möbler och packning. Du har också möjlighet att köpa kvalitetstestade flyttkartonger eller överlåta flyttstädningen åt oss. Meddela oss om dina önskemål och behov –  vi fram ett skräddarsytt erbjudande till dig.

Smidighet och förstklassig kundtjänst är inte det enda som utmärker oss, utan även en ihärdig strävan att verka miljövänlighet. Vi undviker så långt som möjligt tomma körrutter genom långsiktig planering och noggrann koordinering. På detta sätt kan vi sänka vår bensinkonsumtion, vilket i sin tur minskar koldioxidutsläppen i flyttbranschen.

BOKA EN AVSLAPPNAD FLYTT

Flytta piano

Att flytta ett piano utan experthjälp är sällan att rekommendera, på grund av de risker flytten medför för instrumentet och de inblandade. Med Movinga är din pianoflytt i trygga händer. Vi packar ditt piano ändamålsenligt och transporterar det med stor varsamhet till ditt nya hem. Läs mer om våra pianoflyttar.


Flyttlådor 

På jakt efter flyttlådor? Utöver våra flyttjänster erbjuder vi även högklassiga flyttlådor i olika varianter. Måtten på vår standardmodell är 58 cm x 32 cm x 33 cm. Informera oss gärna om ditt behov av lådor i samband med din bokning, så hjälper vi dig att välja rätt antal och modell och ser till att de levereras i god tid.


Premiumförsäkring

För att våra kunders ägodelar ska få bästa möjliga skydd ingår vår premiumförsäkring automatiskt i varje flytt. Försäkringsbeloppet för skador på flyttgods uppgår till max. 250 000 € (motsvarande den aktuella växelkursen) per flytt. Notera att ersättningen för skador alltid utgår ifrån nyvärde.

Packning

Vill du få en maximalt bekväm flytt? Lägg då till packning och uppackning i ditt flyttpaket. Att packa hemmets alla föremål är en uppgift som kräver en hel del tid och noggrannhet, och genom att överlåta uppgiften åt proffs kan du vara säker på att dina föremål får det bästa skyddet under transporten.

Nedmontering

Vid planeringen av din flytt gäller det att tänka på att stora och otympliga möbler bör nedmonteras innan transporten. Ryms möbeln igenom dörröppningar? Överstiger dess vikt 80 kg? Finns det smala trappor på vägen? Om svaret är ja aktualiseras behovet av nedmontering - en tjänst du enkelt kan boka med oss!

Flyttstädning

Ingen tid för flyttstädning? Ingen panik - vi erbjuder flyttstädning förmånligt i hela Sverige, som utförs av våra erfarna och kvalificerade team. Städningen blir i regel klar på en dag och till vårt städpaket hör en städgaranti på 14 dagar. Du kan med andra ord vara säker på att din bostad överlämnas i toppskick.

Viktiga adresser när du flyttar

Arbetsförmedlingen

Skatteverket

Stadsbiblioteket

Arbetsförmedlingen

Ute efter ett jobb i Örebro? Förbered dig för ditt möte med Arbetsförmedlingen genom att se över och uppdatera ditt cv. Ta också med dig relevanta betyg och intyg. Skriv  in dig hos Arbetsförmedlingen senast första dagen du är arbetslös.

Olaigatan 4,
703 61 Örebro
077 160 00 00

Skatteverket

Att göra flyttanmälan är obligatoriskt, eftersom du enligt lagen ska ska vara folkbokförd där du bor. Din folkbokföringsadress påverkar hur mycket skatt du ska betala och din rätt till olika förmåner och bidrag. Flyttanmälan görs kostnadsfritt i Skatteverkets elektroniska tjänst.

www.skatteverket.se/folkbokforing

Stadsbiblioteket

Få tillgång till böcker för stora och små, ljudböcker, filmer, tidningar, e-böcker och mycket mer. Surfa på nätet, gör utskrifter eller kopiera och skanna dina dokument. På de flesta bibliotek ordnas kostnadsfria utställningar, föreläsningar, författarbesök och andra evenemang.

Näbbtorgsgatan 12,
70223 Örebro

019 216110

Bra att veta

Örebro ligger på en låg rullstensås på Närkeslätten, på båda sidorna av Svartån. Tack vare sitt centrala läge och närhet till Stockholm, Oslo och Göteborg har Örebro blivit känt som handels- och logistikstad. Invånarantalet i Örebro kommun uppgår till 150 949 personer, medan det bor 115 765 personer i tätorten. 

Det är inte alldeles långsökt att kalla Örebro för en grön stad: varje invånare har i genomsnitt 98 kvadratmeter park och Örebro har flera gånger under de senaste åren blivit utsedd till årets friluftskommun. Det här tack vare de satsningar man gjort för att uppmuntra invånarna till friluftsliv. 

Under det senaste decenniet har det skett en befolkningsökning på uppemot 20 000 personer och den kraftiga ökningen väntas fortsätta. Under de senaste åren har byggtakten varit intensiv - det byggs mer än i Stockholm och Uppsala och jämfört med riksgenomsnittet är man nästan uppe i det dubbla. 

Till Örebros populäraste sevärdheter hör det 58 meter höga vattentornet Svampen som invigdes 1958. Den välkända Svampen, som rymmer 9 miljoner liter vatten, ligger i stadsdelen Norr och uppe i tornet finns ett café och en konferensanläggning. Vattentornet lockar årligen tusentals besökare som vill njuta av utsikten över staden.