Behöver du en pålitlig flyttfirma i Norrköping?

Att flytta är enkelt med Movinga

Tillgänglig
service
Betala för
exakt volym
Helförsäkrad flytt
Extratjänster
100% rikstäckande

Vad är kostnaden för en flyttfirma i Norrköping?

Faktorer såsom volymen på ditt bohag, avståndet mellan in- och utflyttningsadress samt extratjänster påverkar priset för en flytt med en flyttfirma i Norrköping.

Vilket är det bästa alternativet för flytthjälp i Norrköping?

En flyttfirma med mångsidig erfarenhet brukar vara det bästa alternativet för en säker och smidig flytt. Priset för flytthjälp i Norrköping påverkas framför allt av storleken på ditt bohag.

Vad kostar flyttstädning i Norrköping?

Priset för flyttstädningen beror på storleken på din bostad. Du har möjlighet att beställa flyttstädning i Norrköping som extratjänst när du bokar din flytt med Movinga.

ALLT FÖR EN SMIDIG FLYTT

Vi har byggt upp ett nätverk av erfarna, noggrant utvalda flyttfirmor över hela Sverige och ur detta nätverk tar vi fram en pålitlig flyttfirma i Norrköping för just dina behov. Det enda du behöver göra är att fylla i dina uppgifter i vårt planeringsverktyg, varefter vi skickar dig en skräddarsydd flyttoffert. Oavsett om du ska flytta till Norrköping, om ditt flyttlass går inom stadens gränser eller om du bestämt dig för att flytta från staden hjälper vi dig gärna.

När du bokar en flyttfirma i Norrköping via oss kan välja mellan att beställa en standardflytt eller utöka denna med tilläggstjänster, såsom nedmontering  av möbler och packning. Du har också möjlighet att köpa kvalitetstestade flyttkartonger eller överlåta flyttstädningen åt oss. Meddela oss om dina önskemål och behov –  vi fram ett skräddarsytt erbjudande till dig.

Smidighet och förstklassig kundtjänst är inte det enda som utmärker oss, utan även en ihärdig strävan att verka miljövänlighet. Vi undviker så långt som möjligt tomma körrutter genom långsiktig planering och noggrann koordinering. På detta sätt kan vi sänka vår bensinkonsumtion, vilket i sin tur minskar koldioxidutsläppen i flyttbranschen.

BOKA EN AVSLAPPNAD FLYTT

Rutavdraget

När du anlitar en flyttfirma för att ta hand om din flytt kan du få skatteavdrag för 50 procent av arbetskostnaden. Till villkoren hör att du ska ha fyllt 18 år och bo eller betala skatt i Sverige för minst 90 procent av din inkomst. Om du har ett samboförhållande har du möjlighet att omfördela summorna mellan er. Läs mer om detaljerna och villkoren kring rutavdraget i vår blogg.

Flyttanmälan

Missa inte att göra flyttanmälan senast en vecka efter att du flyttat till din nya adress. Gör du anmälan inom den här tidsperioden gäller din nya adress från den dag du flyttade in. Överskrider du tidsgränsen i fråga gäller den nya adressen från och med anmälningsdagen. Flyttanmälan är kostnadsfri och görs enkelt på Skatteverkets hemsida.

Hyra flyttbil

Att hyra flyttbil kan vara praktiskt om du endast har få föremål som ska transporteras och din nya adress ligger på rimligt avstånd. Annars kommer du att få betala ett stort pris för bensin. Innan du fattar beslut gäller det att ta reda på exakt vad priset innefattar och hur det ser ut med körkorts- och ålderskrav. Håll också i minnet att ett stort fordon ställer helt andra krav på föraren än vad en vanlig personbil gör.

Pianoflytt

Planerar du att flytta ditt piano i Norrköping? Då har du hittat rätt! Att flytta ett piano på egen hand kan vara en komplicerad uppgift med många utmaningar. Därför lönar det sig att anlita proffshjälp, som vet hur ett piano skyddas ändamålsenligt och hur man bemästrar exempelvis trappor och hissar på vägen.

Kontorsflytt

Står ditt företag inför en kontorsflytt i Norrköping? Vi på Movinga har erfarenhet av många olika sorters flyttar och våra flyttexpterter ser gärna till att ditt företag får en fin start på ny adress. Vid sidan av kontorsflytt har du dessutom möjlighet att boka extratjänster, såsom packning och uppackning.

Packning

Har du ett stort antal föremål som ska tas med till ditt nya hem, men ingen tid för att packa dem? Bara lugn, boka packning som extratjänst och frigör en hel del tid för andra bestyr innan flytten. Vi packar dina ägodelar med högkvalitativa, ändamålsenliga material och packar upp dem på din nya adress.

Viktiga adresser när du flyttar

Arbetsförmedlingen

Skatteverket

Stadsbiblioteket

Arbetsförmedlingen

Ute efter ett jobb i Norrköping? Förbered dig för ditt möte med Arbetsförmedlingen genom att se över och uppdatera ditt cv. Ta också med dig relevanta betyg och intyg. Skriv  in dig hos Arbetsförmedlingen senast första dagen du är arbetslös.

Hospitalsgatan 17,
602 27 Norrköping
077 160 00 00

Skatteverket

Att göra flyttanmälan är obligatoriskt, eftersom du enligt lagen ska ska vara folkbokförd där du bor. Din folkbokföringsadress påverkar hur mycket skatt du ska betala och din rätt till olika förmåner och bidrag. Flyttanmälan görs kostnadsfritt i Skatteverkets elektroniska tjänst.

www.skatteverket.se/folkbokforing

Stadsbiblioteket

Få tillgång till böcker för stora och små, ljudböcker, filmer, tidningar, e-böcker och mycket mer. Surfa på nätet, gör utskrifter eller kopiera och scanna dina dokument. På de flesta bibliotek ordnas kostnadsfria utställningar, föreläsningar, författarbesök och andra evenemang.

Södra Promenaden 105,
600 02 Norrköping
011 15 26 65

Bra att veta

Norrköping är en stad som erbjuder många möjligheter: du kan välja mellan att bosätta dig vid havet, i centrum eller ute på landet. Staden kännetecknas av goda kommunikationer: Norrköping är en av landets  tre spårvagnsstäder och 65 procent av alla resor med kollektivtrafik sker de facto med spårvagn. Strax utanför ligger Norrköping flygplats och vid Motala ström ligger Norrköping hamn.

I Norrköping kan du studera vid Campus Norrköping, ett av Linköping universitets fyra campus beläget i Industrilandskapet. Här är det möjligt att ta examen inom exempelvis humaniora och samhällsvetenskap, vård och omsorg samt teknik och naturvetenskap. Det finns också en lärarutbildning. I Norrköping kan du också studera vid Mariaborgs folkhögskola.

Den största arbetsgivaren i Norrköping är kommunen, medan andra stora arbetsgivare är Östergötlands län, Landstinget och Kriminalvården. På den privata sidan är Billerudkorsnäs den största arbetsgivaren. Norrköping och näraliggande Linköping utgör vad man ibland kallar den “fjärde storstadsregionen”, som kännetecknas av goda kommunikationer och företagaranda.

Vänner av naturupplevelser blir inte besvikna i Norrköping. Omkring staden hittar du djupa skogar, hav, en fantastisk skärgård och Göta kanal, som börjar sin färd i Mem utanför Norrköping och slutar hela 190 kilometer senare vid Sjötorp. Glotternskogen och Bråvikslandet är i sin tur perfekta utflyktsmål för den som gillar vandring. Arkösund är ett måste för den som vill ut i skärgården: härifrån kan du åka båt ut till Kopparholmarna och Skärgårdslinjen trafikerar härifrån.

Att ta sig långt bort från stadens inre är ändå inte ett måste för den som vill hitta grönområden. Till de populäraste parkerna bland stadens invånare hör Kvarnbergsskogen, Strömparken och lekplatsen lekplatsen i Vilbergsparken.

Norrköping har gjort sig ett namn som musikstad – år 2017 fick staden utmärkelsen City of Music inom UNESCO Creative Cities. I staden finns ett flertal livescener och ett blomstrande musikliv där många olika genrer samsas. Därtill erbjuder staden möjligheter till grundutbildning inom musik och arrangemang för unga musikentusiaster.