Behöver du en pålitlig flyttfirma i Malmö?

Att flytta är enkelt med Movinga

Tillgänglig
service
Betala för
exakt volym
Helförsäkrad flytt
Extratjänster
100% rikstäckande

Vad är priset för en flyttfirma i Malmö?

När du flyttar med Movinga gäller följande priser för en flytt med en flyttfirma i Malmö: (avstånd 15 km) 5m3 = 5 208 kr, 20m3 = 7 523 kr, 30m3 = 12 923 kr.(flyttavstånd 15 km) Vänligen notera att priserna är angivna utan rutavdrag.

Kan jag boka flyttstädning i Malmö med Movinga?

När du flyttar med Movinga har du möjlighet att boka flyttstädning som extratjänst. Flyttstädningen utförs av ett av våra kvalificerade städteam och till tjänsten hör en städgaranti på 14 dagar.


Vad ingår i Movingas flytthjälp i Malmö?

Följande tjänster ingår i vår flytthjälp i Malmö: fordon och flytteam, på- och avlastning av flyttgods, personlig flyttkonsult och försäkring.Vi erbjuder även ett stort urval av förmånliga extratjänster.

ALLT FÖR EN SMIDIG FLYTT

Vi har byggt upp ett nätverk av erfarna, noggrant utvalda flyttfirmor över hela Sverige och ur detta nätverk tar vi fram en bra flyttfirma i Malmö för just dina behov. Det enda du behöver göra är att fylla i dina uppgifter i vårt planeringsverktyg, varefter vi skickar dig en skräddarsydd flyttoffert. Oavsett om du ska flytta till Malmö, om ditt flyttlass går inom stadens gränser eller om du bestämt dig för att flytta från staden hjälper vi dig gärna.

När du bokar flyttfirma i Malmö via oss kan välja mellan att beställa en standardflytt eller utöka denna med tilläggstjänster, såsom nedmontering  av möbler och packning. Du har också möjlighet att köpa kvalitetstestade flyttkartonger eller överlåta flyttstädningen åt oss. Meddela oss om dina önskemål och behov –  vi fram ett skräddarsytt erbjudande till dig.

Smidighet och förstklassig kundtjänst är inte det enda som utmärker oss, utan även en ihärdig strävan att verka miljövänlighet. Vi undviker så långt som möjligt tomma körrutter genom långsiktig planering och noggrann koordinering. På detta sätt kan vi sänka vår bensinkonsumtion, vilket i sin tur minskar koldioxidutsläppen i flyttbranschen.

BOKA EN AVSLAPPNAD FLYTT

Flytta piano 

Behöver du hjälp med att flytta ditt piano i Malmö? Pianot är ett känsligt instrument, och därför är ett professionellt flytteam vanligen att rekommendera. Vi ser till att din pianoflytt blir en bekväm och stressfri upplevelse och tar hand om allt arbete från början till slut - från planering tills det att ditt instrument placerats säkert i ditt nya hem.


Flyttlådor 

Ett enkelt sätt att få tag på högklassiga flyttlådor i Malmö är att köpa dem direkt från Movinga. Våra flyttlådor finns i olika varianter och vi hjälper dig gärna med att välja ett lämpligt antal för din flytt. Storleken på vår standardlåda är 58 cm x 32 cm x 33 cm. Vi erbjuder även övrigt förpackningsmaterial.


Premiumförsäkring

För att skydda våra kunders ägodelar på bästa sätt ingår vår kostnadsfria premiumförsäkring i varje flytt. Det maximala försäkringsbeloppet för skador på ditt flyttgods uppgår till 250 000 € (motsvarande den aktuella växelkursen) per flytt. Ersättningen för uppkomna skador utgår alltid ifrån nyvärde.

Packning

Om du funderar på hur du kan spara tid och göra din flytt så bekväm som möjligt rekommenderar vi att du låter vår flyttpersonal stå för packning och uppackning av dina flyttlådor. Vi har erfarenheter av otaliga flyttar och olika typer av föremål och packar dina ägodelar noggrant och ändamålsenligt.

Nedmontering 

För att vi ska kunna garantera en säker transport förutsätter vi att stora och tunga möbler nedmonteras innan flytten äger rum. Om du inte har tid att utföra nedmonteringen själv kan du enkelt lägga till tjänsten i ditt flyttpaket och låta vår professionella flyttpersonal stå för jobbet.


Flyttstädning

Att boka flyttstädning är något många av våra kunder väljer att göra. Städningen utförs i regel inom loppet av en dag (förutsatt att ytan på din bostad inte överstiger 300 m2) och till vårt erbjudande hör en städgaranti på 14 dagar. Meddela oss om ditt behov av städning när du bokar din flytt och se fram emot ett skinande rent resultat!

Viktiga adresser när du flyttar

Arbetsförmedlingen

Skatteverket

Stadsbiblioteket

Arbetsförmedlingen

Kungsgatan 6 B,
211 49 Malmö
077 160 00 00

Ute efter ett jobb i Malmö? Förbered dig för ditt möte med Arbetsförmedlingen genom att se över och uppdatera ditt cv. Ta också med dig relevanta betyg och intyg. Skriv  in dig hos Arbetsförmedlingen senast första dagen du är arbetslös.

Skatteverket

www.skatteverket.se/folkbokforing

Att göra flyttanmälan är obligatoriskt, eftersom du enligt lagen ska ska vara folkbokförd där du bor. Din folkbokföringsadress påverkar hur mycket skatt du ska betala och din rätt till olika förmåner och bidrag. Flyttanmälan görs kostnadsfritt i Skatteverkets elektroniska tjänst.

Stadsbiblioteket

Kung Oscars väg 11,
211 33 Malmö,
040 660 85 00

Få tillgång till böcker för stora och små, ljudböcker, filmer, tidningar, e-böcker och mycket mer. Surfa på nätet, gör utskrifter eller kopiera och skanna dina dokument. På de flesta bibliotek ordnas kostnadsfria utställningar, föreläsningar, författarbesök och andra evenemang.

Bra att veta

Malmö är Sveriges tredje och Nordens sjätte största tätort och Skånes residensstad. Invånarantalet uppgick år 2017 till 333 633 invånare och i området Stormalmö bor över 700 000 invånare. Fram till 2028 väntas Malmös befolkning växa med 44 000 nya invånare. Malmös invånare härstammar från 170 länder och det talas uppemot 150 olika språk.

Den tunga industrin har traditionellt spelat en stor roll i staden, men under senare år har en förändring från industri- till kunskapsstad börjat ske. Särskilt starka branscher är exempelvis logistik, parti, och detaljhandel samt bygg- och fastighetsmarknad. Många företag inom IT, digitala medier, bioteknik och medicinteknik har etablerat sig i Malmö, vilket även gäller för företag inom dataspelsindustrin.

År 2016 tilldelades staden Svenska Jämställdhetspriset för det arbete man gjort för att skapa jämställda verksamheter. Malmö har även uppmärksammats för hållbar trafikplanering och år 2015 landade man på sjunde plats i EU:s undersökning gällande livskvalitet.

Malmö kallas ibland för  “parkernas stad” på grund av antalet gamla parkanläggningar i stadens centrum. Den äldsta parken i staden är Kungsparken, som öppnades 1872 och kännetecknas av slingrande stigar och många exotiska träd. En annan populär park är den angränsande Slottsparken, som inrymmer dammar, statyer och en japansk trädgård.