Movinga, din flyttbyrå för en avslappnad Malmöflytt

Varför du ska flytta med Movinga

Enkelt
att boka

Exakt volymberäkning

Ekonomiskt optimerad rutt

Utbildad flyttpersonal

Skräddarsydd för dina behov

Varhelst i Malmö du ska flytta - tar vi på Movinga hand om hela din flytt. Flyttar du till det livfulla nöjesdistriktet Södra Innerstaden? Beslutar du dig för Gamla staden med gamla och ståtliga byggnader? Eller flyttar du till Limhamn bestående av de utmärkande gatehusen? Vi tar ansvar för din flytt så att du istället kan njuta av Malmös skönhet.

Berätta om dina önskemål vid din flytt och njut av den mest professionella servicen. Flytta har aldrig varit enklare än med Movinga. Det enda du behöver göra är att uppge information om flytten i vårt planeringsverktyg här. Du anger alla dina ägodelar och föremål i vår lättanvända flyttningsplanerare. Volymen och priset beräknas i realtid och ger dig snabbt en översikt över vad exakt det är som kostar vad. Tack vare vår egenutvecklade algoritm, modern teknik och data från mer än 30 000 utförda flyttar kan vi exakt räkna ut volymen för din flytt. På så sätt behöver varken du eller vi ödsla tid och pengar på hembesök. Vårt planeringsverktyg gör det bekvämare, snabbare och framför allt billigare för dig.

Dessutom sparar vi mycket pengar genom att optimera våra transporter. Vi anlitar inte bara det bästa lokala flyttpartnern för dina behov via vårt partnernätverk, utan vi samordnar också våra flyttar på ett effektivt sätt för att undvika tomma körningar. På så sätt sparar vi upp till 40% för våra kunder, minskar trafiken på de svenska vägarna och bidrar till minskningen av CO². Malmös ställning som tredje största stad står oförändrad. Om du planerar en flytt till eller från staden, välj då Sveriges främsta flyttföretag: Movinga.

Kostnadsfri beräkning

Din flytt i

Malmö

Vi förstår att en flytt kan vara ett besvärligt projekt.
Därför har vi gjort det till vårt jobb att lägga över det på våra axlar, i stället för dina.

Justera din flytt och få ett fast pris kostnadsfritt

Boka online och upplev utmärkt kundservice

Professionell flytthjälp och en avslappnad upplevelse

Valfria tilläggstjänster

Skräddarsy din flytt med våra tilläggstjänster. Vi erbjuder bland annat nedmontering och montering av möbler, packning och uppackning av flyttlådor samt leverans av packmaterial.

  Nedmontering/montering av möbler
  Packning och uppackning
  Skrymmande föremål (t.ex. pianotransport)
  Leverans av flyttlådor
  Och mycket mer...

Anländ i Malmö utan stress

Om du planerar att flytta till Malmö med Movinga lämnar du grovjobbet till oss och du kommer kunna lägga fokus på att lära känna staden och bli hemmastadd. Visste du att Malmö är en av sveriges snabbast växande städer? De senaste åren har det blivit mer och mer populärt att bosätta sig i Malmö och staden börjar successivt mäta sig med storstäderna Stockholm och Göteborg.

Vårt stora utbud av tilläggstjänster hjälper dig oavsett om det är innan flytten eller efter. Istället för att gräva i flyttkartonger och ägna tid åt flyttstädning kan du istället vandra i Kungsparken eller den stora Pildammsparken. Om du vill erbjuder vi både packning och uppackningen av dina flyttlådor och behandlar dina värdesaker lika försiktigt som om de vore våra egna.Tack vare speciella packningsmaterial som boklådor, tavellådor för värdefulla målningar eller vadderade lådor för dyrt porslin, flyttas allt säkert från ditt gamla till ditt nya hem. Har du ett stort och skrymmande föremål som behöver en speciell transport? Inga problem. Vi erbjuder även pianotransporter, kassaskåpsflyttar eller transport av akvarier.

Kostnadsfri beräkning

Malmö - Skånes knytpunkt

Om kultur, spännande mat och närhet till en av Europas metropoler - Köpenhamn - lockar är Malmö den perfekta staden. Även för de intresserade av kultur, har Malmö mycket att erbjuda. Här finner du det bästa inom känd skandinavisk design i form av möbler och inredning. Malmö jobbar även hårt med miljötänk. Många hotell, restauranger och kaféer är miljöcertifierade med ekologiskt och närodlat på menyn. Har man någon gång besökt Malmö har man nog inte heller missat de tusentals cyklar och gröna bussar som drivs av biogas.

Hem för nästan 180 nationaliteter och över 450 restauranger, Sveriges tredje största stad är Skånes mecka för mat. Matintresserade flockas i Malmö för att testa stadens globala buffé som erbjuder allt från banbrytande Nordiskt kök till det hippaste inom street food, falafel.

För shoppingsugna hittar du ca 230 butiker i det stora shoppingcentret Emporia. Traska vidare för en oförglömlig konsert eller fotbollsmatch vid Malmö Arena, beläget precis intill.