Behöver du en pålitlig flyttfirma i Helsingborg?

Att flytta är enkelt med Movinga

Tillgänglig
service
Betala för
exakt volym
Helförsäkrad flytt
Extratjänster
100% rikstäckande

Vad är priset på en flytt med en flyttfirma i Helsingborg?

Priset på flytten styrs av volymen på ditt bohag, avståndet mellan ny och gammal adress samt behov av extratjänster. Beakta att du med hjälp av rutavdraget lätt kan sänka dina flyttkostnader betydligt.

Hur får jag tag på flyttstädning i Helsingborg?

Boka flyttstädning som extratjänst med Movinga och frigör tid och energi. Vi utlovar noggrant utförd flyttstädning i Helsingborg till ett rimligt pris. Till erbjudandet hör en städgaranti på 14 dagar.

Jag behöver flytthjälp i Helsingborg - vilka är alternativen?

En rutinerad flyttfirma är det bästa valet för flytthjälp om du vill försäkra dig om att flytten löper problemfritt. Beakta att risken för skador och olyckor förhöjs avsevärt om flytten sköts utan proffshjälp.

ALLT FÖR EN SMIDIG FLYTT

Vi har byggt upp ett nätverk av erfarna, noggrant utvalda flyttfirmor över hela Sverige och ur detta nätverk tar vi fram en pålitlig flyttfirma i Helsingborg för just dina behov. Det enda du behöver göra är att fylla i dina uppgifter i vårt planeringsverktyg, varefter vi skickar dig en skräddarsydd flyttoffert. Oavsett om du ska flytta till Helsingborg, om ditt flyttlass går inom stadens gränser eller om du bestämt dig för att flytta från staden hjälper vi dig gärna.

När du bokar en flyttfirma i Helsingborg via oss kan välja mellan att beställa en standardflytt eller utöka denna med tilläggstjänster, såsom nedmontering  av möbler och packning. Du har också möjlighet att köpa kvalitetstestade flyttkartonger eller överlåta flyttstädningen åt oss. Meddela oss om dina önskemål och behov –  vi fram ett skräddarsytt erbjudande till dig.

Smidighet och förstklassig kundtjänst är inte det enda som utmärker oss, utan även en ihärdig strävan att verka miljövänlighet. Vi undviker så långt som möjligt tomma körrutter genom långsiktig planering och noggrann koordinering. På detta sätt kan vi sänka vår bensinkonsumtion, vilket i sin tur minskar koldioxidutsläppen i flyttbranschen.

BOKA EN AVSLAPPNAD FLYTT

Magasinering

I samband med din flytt kan det bli aktuellt för dig att utreda alternativ för magasinering i Helsingborg. Volymen på ditt bohag påverkar ditt flyttpris, alltså gör du klokt i att gå igenom din egendom noga innan du bokar din flytt. Sannolikt har du ägodelar som inte får plats just nu men du ändå vill behålla. Kolla in vår artikel om magasinering för tips och råd.

Flytta kontor‍

Står ditt företag inför en kontorsflytt i Helsingborg? Då har du hittat rätt! Vi har omfattande erfarenhet av olika sorters flyttar och hjälper dig vid behov med samtliga moment - från packning av föremål till nedmontering och montering av kontorsmöbler. Uppge uppgifterna om din kontorsflytt i vårt planeringsverktyg och vi tar fram ett erbjudande baserat på dina behov.

Rutavdraget

Få skatteavdrag för 50 procent av arbetskostnaden för flytten genom att utnyttja rutavdraget.  Till kriterierna hör att du ska ha fyllt 18 år och bo i Sverige (eller betala skatt i landet för minst 90 procent av din inkomst). Om du har ett samboförhållande har ni möjlighet att omfördela avdraget mellan er. Du kan också utnyttja avdraget om du står för dina föräldrars flyttkostnader.

Flytta piano

Planerar du att flytta ditt piano i Helsingborg? Vi tar fram ett erbjudande till dig och ser till att flytta ditt piano med stor varsamhet. Vår erfarna flyttpersonal skyddar ditt instrument ändamålsenligt och transporterar det till din nya adress. Notera att vi också kan erbjuda dig hjälp med att flytta andra tunga och svårflyttade föremål, exempelvis kassaskåp.

Flyttkartonger

Missa inte möjligheten att beställa förstklassiga flyttlådor från Movinga. Våra flyttkartonger har genomgått noggranna kvalitetstest, alltså kan du vara säker på att dina ägodelar får en trygg transport. Att satsa på stabila kartonger är något som alltid lönar sig, med tanke på att det kan vara omöjligt att ersätta vissa föremål med högt emotionellt värde.

Packning

Förenkla din flytt till max genom att boka packning och uppackning med Movinga. Vår flyttpersonal dyker upp i god tid med ändamålsenliga packningsmaterial och ser till att dina ägodelar transporteras till din nya adress intakta. Meddela oss om dina behov när du gör din bokning och njut av att ha tid för andra uppgifter.

Viktiga adresser när du flyttar

Arbetsförmedlingen

Skatteverket

Stadsbiblioteket

Arbetsförmedlingen

Ute efter ett jobb i Helsingborg? Förbered dig för ditt möte med Arbetsförmedlingen genom att se över och uppdatera ditt cv. Ta också med dig relevanta betyg och intyg. Skriv  in dig hos Arbetsförmedlingen senast första dagen du är arbetslös.

Södergatan 39,
252 25 Helsingborg
06 77 160 00 00

Skatteverket

Att göra flyttanmälan är obligatoriskt, eftersom du enligt lagen ska ska vara folkbokförd där du bor. Din folkbokföringsadress påverkar hur mycket skatt du ska betala och din rätt till olika förmåner och bidrag. Flyttanmälan görs kostnadsfritt i Skatteverkets elektroniska tjänst.

www.skatteverket.se/folkbokforing

Stadsbiblioteket

Få tillgång till böcker för stora och små, ljudböcker, filmer, tidningar, e-böcker och mycket mer. Surfa på nätet, gör utskrifter eller kopiera och skanna dina dokument. På de flesta bibliotek ordnas kostnadsfria utställningar, föreläsningar, författarbesök och andra evenemang.

Bollbrogatan 1,
252 25 Helsingborg
06 42 10 69 00

Bra att veta

Helsingborg är framför allt känt som sjöfartsstad och staden var en gång i tiden en av landets största rederistäder. Stora branscher i Helsingborg är handel, företagstjänster samt vård och omsorg. Av dessa har den sistnämnda expanderat särskilt mycket under de senaste åren. Den största utpendlingen sker till näraliggande Malmö.

I Helsingborg kan du studera vid Campus Helsingborg, som är en del av Lunds Universitet. Här kan du ta en examen på grundnivå i exempelvis modevetenskap, strategisk kommunikation och ingenjörsvetenskap. I Helsingborg finns dessutom folkhögskolorna Södra folkhögskolan i Helsingborg och Sundsgårdens folkhögskola med ett stort antal olika kurser.

Kännetecknande för Helsingborg - sundets pärla - är framför allt goda kommunikationer: Västkustbanan som trafikerar mellan Lund och Göteborg löper genom staden. På banan trafikerar såväl SJ:s snabbtåg som Öresundstågen mellan Köpenhamn och Malmö, respektive Göteborg. Längs HH-leden, närmare bestämt leden mellan Helsingborg-Helsingör trafikerar flera färjor och restiden är inte längre än 20 minuter.

Den som är ute efter upplevelser i naturen behöver inte bli besviken i Helsingborg. Naturreservaten är hela 19 till antalet, varav Bruces skog, Råans dalgång, Örby ängar och Duvestubben är några exempel. Helsingborg kan också stoltsera med ett stort antal trevliga badplatser och stränder. Valet står mellan skyddade naturstränder populära badplatser med omfattande service. Missa inte kommunens sydligaste strand Fortuna och naturistsranden Knähakenbadet där det är möjligt att bada naken.

Helsingborg har inte bara vacker och natur och en mångfald av stränder att erbjuda, utan även ett stort antal krogar och restauranger. De facto har staden tidigare blivit utsedd till Sveriges krogtätaste stad. Flera restauranger är belägna nära vattnet, exempelvis vid Norra hamnen och Strandpromenaden. Flertalet hemtrevliga caféer och konditorier bidrar också till Helsingborgs dragningskraft.