Vi gör din flytt till Göteborg enkel

Varför du ska flytta med Movinga

Enkelt
att boka

Exakt volymberäkning

Ekonomiskt optimerad rutt

Utbildad flyttpersonal

Skräddarsydd för dina behov

Med Movinga kan din flytt till Göteborg bli bekymmerslös och rentav en rolig upplevelse. Vårt team består av utbildade flyttkonsulter och flyttexperter - därav är vi det bästa valet om du letar efter en säker flyttbyrå. Vi tar hand om allt arbete kring flytten, från planeringen av flytten tills det att möblerna placeras i ditt hem. Tillsammans med din personliga flyttkonsult planerar du din flytt och får ut ett fastpris på direkten. Allting sker smidigt online där du har möjlighet att få översikt över din flyttoffert.

Hur mycket kostar det egentligen att flytta med en flyttfirma? Få en flyttoffert med prisförslag av oss, helt kostnadsfritt.

Med några klick i vårt planeringsverktyg anger du basdata om flytten och kan därefter uppge dina möbler som ska transporteras i flytten. Vi beräknar en exakt volym på ditt bohag och priset presenteras öppet för dig. Du har även möjlighet att planera din flytt per telefon med en av våra erfarna kundrådgivare och själv göra ändringar upp till 14 dagar före din flytt. Vi värdesätter bra kundservice högt och du kommer ha god kontakt med oss från bokning fram till genomförandet av din flytt. Vare sig det är du eller ditt företag som ska flytta - inget uppdrag är för stort för oss! Vi arbetar hårt för att ge din flytt det bästa priset. En av våra åtgärder för att garantera detta är samtransporter och ruttoptimeringar av transporterna. På så sätt undviker vi onödiga extra kostnader såsom tomma lastbilar och framkörningsavgifter vilket du normalt skulle betala för som kund.  Haga, Majorna, Linné, Vasa - några av många delar av Göteborg som bidrar till stadens charm. Oavsett vilken stadsdel du väljer att flytta till så transporterar vi gärna ditt bohag dit. Eftersom vår flyttpersonal är lokalt specificerade, kan vi säkert och snabbt hantera en flytt i hela Göteborg. Oavsett om det är i Askim eller Lerum: vår flyttpersonal tar dina tillhörigheter till ditt nya hem på ett tillförlitligt sätt. Vårt nätverk av partners täcker hela Sverige och består uteslutande av certifierad och kvalificerad flyttpersonal som måste uppfylla Movingas höga standard för att kunna kalla sig Movinga-partners.

Kostnadsfri beräkning

Din flytt i

Göteborg

Vi förstår att en flytt kan vara ett besvärligt projekt.
Därför har vi gjort det till vårt jobb att lägga över det på våra axlar, i stället för dina.

Justera din flytt och få ett fast pris kostnadsfritt

Boka online och upplev utmärkt kundservice

Professionell flytthjälp och en avslappnad upplevelse

Valfria tilläggstjänster

Skräddarsy din flytt med våra tilläggstjänster. Vi erbjuder bland annat nedmontering och montering av möbler, packning och uppackning av flyttlådor samt leverans av packmaterial.

  Nedmontering/montering av möbler
  Packning och uppackning
  Skrymmande föremål (t.ex. pianotransport)
  Leverans av flyttlådor
  Och mycket mer...

Vi flyttar allt och lite till

Oavsett om du vill ha hjälp med pianotransport, akvarium, kassaskåp eller ett tungt kylskåp hanterar vi det åt dig. Vår flyttpersonal är erfarna och utbildade gällande flyttar av skrymmande och tunga föremål. Var och en av dina värdesaker hanteras med största försiktighet och omsorg, precis som om de var våra egna. Om du har värdefulla men ömtåliga ägodelar, dyra böcker eller till och med konstverk, kan du känna dig säker. Vi erbjuder packningsmaterial av olika sorter, till exempel specialdesignade lådor och vadderade väskor som vi packar och transporterar dina egendomar i. Värdefulla målningar placeras säkert i tavellådor och dina möbler emballeras med bubbelplast och sträckfilm om så önskas. Ytterligare kan vi erbjuda flyttstädning om så önskas.  Naturligtvis är varje flytt automatiskt försäkrad med premiumförsäkring. Om du vill kan du också lägga till ytterligare transportförsäkring för din flytt. Gör flytten ännu enklare och njut av Göteborg till fullo medan vi tar hand om packning av lådorna. Om du vill kan vi även montera och demontera dina möbler. Oavsett om det är en dubbelsäng eller ett kök är våra lag utbildade för att demontera alla möbler, transportera dem säkert och snabbt bygga upp dem i det nya hemmet. Dra nytta av den extra tid du fått för att lära känna Göteborg bättre, gå längs Göta Älv eller promenera genom de många parkerna. Du njuter, vi jobbar!

Kostnadsfri beräkning

Flytta och njut av västkustens pärla Göteborg

Storstadspuls eller gemytlig skärgårdskänsla - i Göteborg kan du få båda på samma gång. Sveriges näst största stad är beläget på västkusten och kännetecknas av sin gamla hamn och fiskeindustri. Tillgången till färsk fisk och skaldjur är säreget för staden och det är ofta man skymtar de många fiskefartygen i hamnen. En kort spårvagnsresa tar dig till en annan av stadens kännetecken, Liseberg, som är Nordens största nöjespark.

Visste du att Göteborg med sina ca 570 000 invånare har växt mest i modern tid under 2016? Befolkningen växte då med hela 8400 invånare enligt en analys av stadsledningskontoret i Göteborg, och det är inte konstigt att staden lockar  nyinflyttade med sin vackra natur och många möjligheter. Det vore synd att gå miste om stadens många olika aktiviteter. När du flyttar med oss kommer du ha både tid och energi över att utforska och uppleva de olika stadsdelarna. För de som älskar grönska och letar efter sin personliga favorit i Göteborgsområdet så är det nog ingen som har hoppat över ett besök i Slottsskogen, stadens absolut största park sedan 1874. Här har du nära till det populära området Haga. En numera mycket eftertraktad boendemiljö som med sina gamla och mysiga gågator lockar både turister som lokalbefolkning.