Behöver du en pålitlig flyttfirma i Göteborg?‍

Att flytta är enkelt med Movinga

Tillgänglig
service
Betala för
exakt volym
Helförsäkrad flytt
Extratjänster
100% rikstäckande

Vad är priset för en flyttfirma i Göteborg?

När du flyttar med Movinga gäller följande priser för en flytt med en flyttfirma i Göteborg: (avstånd 15 km) 5m3 = 5 208 kr, 20m3 = 7 523 kr, 30m3 = 12 923 kr. Vänligen notera att priserna är angivna utan rutavdrag.

Hur bokar jag flyttstädning i Göteborg?

Som kund hos oss kan du försäkra dig om en maximalt bekväm flytt genom att lägga till flyttstädning i ditt flyttpaket. Vi tar fram ett skräddarsytt erbjudande baserat på dina specifika önskemål och behov.

Vad ingår i Movingas flytthjälp i Göteborg?

I vårt flyttpaket ingår följande tjänster: fordon och flytteam, på- och avlastning av flyttgods, personlig flyttkonsult och premiumförsäkring. Därtill erbjuder vi prisvärda extratjänster.

ALLT FÖR EN SMIDIG FLYTT

Vi har byggt upp ett nätverk av erfarna, noggrant utvalda flyttfirmor över hela Sverige och ur detta nätverk tar vi fram en bra flyttfirma i Göteborg för just dina behov. Det enda du behöver göra är att fylla i dina uppgifter i vårt planeringsverktyg, varefter vi skickar dig en skräddarsydd flyttoffert. Oavsett om du ska flytta till Göteborg, om ditt flyttlass går inom stadens gränser eller om du bestämt dig för att flytta från staden hjälper vi dig gärna.

När du bokar en flyttfirma i Göteborg via oss kan välja mellan att beställa en standardflytt eller utöka denna med tilläggstjänster, såsom nedmontering  av möbler och packning. Du har också möjlighet att köpa kvalitetstestade flyttkartonger eller överlåta flyttstädningen åt oss. Meddela oss om dina önskemål och behov –  vi fram ett skräddarsytt erbjudande till dig.

Smidighet och förstklassig kundtjänst är inte det enda som utmärker oss, utan även en ihärdig strävan att verka miljövänlighet. Vi undviker så långt som möjligt tomma körrutter genom långsiktig planering och noggrann koordinering. På detta sätt kan vi sänka vår bensinkonsumtion, vilket i sin tur minskar koldioxidutsläppen i flyttbranschen.

BOKA EN AVSLAPPNAD FLYTT

Flytta piano

Boka din pianoflytt enkelt med oss och vi skickar ett av våra kvalificerade team för att transportera ditt instrument på ett säkert och ändamålsenligt sätt. Lägg märke till att vi utöver pianoflytt erbjuder hjälp när du vill flytta andra tunga föremål, exempelvis kassaskåp eller akvarium.

Flyttlådor

Ingen flytt utan ett lämpligt antal stabila flyttlådor för säker förvaring av ägodelar. Storleken på vår standardmodell är 58 cm x 32 cm x 33 cm, men notera att vi även erbjuder andra modeller, exempel garderobslådor. Vi hjälper dig gärna med att välja rätt variant och antal för din flytt.

Premiumförsäkring

För att skydda våra kunders ägodelar på bästa sätt ingår vår premiumförsäkring automatiskt i varje flytt. Försäkringsbeloppet för skador på ditt flyttgods uppgår maximalt till 250 000 € (motsvarande den aktuella växelkursen) per flytt. Ersättningen för uppkomna skador utgår alltid ifrån nyvärde.

Packning

Packning är en uppgift det lönar sig att lägga tid och energi på i samband med en flytt för att undvika skador. Om du inte har tid att sköta den här biten på egen hand har du möjlighet att överlåta packandet åt ett av våra flytteam. Boka packning som extratjänst med Movinga och njut av en smidig flytt.

Nedmontering

För att vi ska kunna garantera en säker bohagstransport bör stora möbler är nedmonteras. När du bokar din flytt med Movinga har du möjlighet att beställa monteringsservice som extratjänst. Vår flyttpersonal sköter uppgiften effektivt och monterar ihop möblerna på ny adress.

Flyttstädning

Flyttstädning hör till de mest populära extratjänsterna bland våra kunder. Städningen utförs i regel inom loppet av en dag och till vårt prisvärda erbjudande hör en städgaranti på 14 dagar. Låt oss veta om ditt behov av städning i samband med din bokning och få ett skräddarsytt erbjudande.

Viktiga adresser när du flyttar

Arbetsförmedlingen

Skatteverket

Stadsbiblioteket

Arbetsförmedlingen

Järnvågsgatan 3,
413 27 Göteborg
077 160 00 00

Ute efter ett jobb i Göteborg? Förbered dig för ditt möte med Arbetsförmedlingen genom att se över och uppdatera ditt cv. Ta också med dig relevanta betyg och intyg. Skriv in dig hos Arbetsförmedlingen senast första dagen du är arbetslös.

Skatteverket

www.skatteverket.se/folkbokforing

Att göra flyttanmälan är obligatoriskt, eftersom du enligt lagen ska ska vara folkbokförd där du bor. Din folkbokföringsadress påverkar hur mycket skatt du ska betala och din rätt till olika förmåner och bidrag. Flyttanmälan görs kostnadsfritt i Skatteverkets elektroniska tjänst.

Stadsbiblioteket

Götaplatsen 3,
402 29 Göteborg
031 368 34 00

Få tillgång till böcker för stora och små, ljudböcker, filmer, tidningar, e-böcker och mycket mer. Surfa på nätet, gör utskrifter eller kopiera och skanna dina dokument. På de flesta bibliotek ordnas kostnadsfria utställningar, föreläsningar, författarbesök och andra evenemang.

Bra att veta

Storstadspuls eller gemytlig skärgårdskänsla - i Göteborg kan du få det bästa av två världar. Staden har 570 000 invånare i tätorten, medan det bor en miljon människor i Storgöteborg. Sveriges näst största stad kännetecknas av sin gamla hamn och sin fiskeindustri - här kan du ofta skymta fiskefartyg och utbudet av färsk fisk och skaldjur är säreget för staden. 

Göteborgs hamn är den största i Norden, och här sker en betydande del av landets export och import. I Göteborg finns ett flertal storindustrier och antalet branscher i området uppgår till fler än 750. Särskilt betydande branscher är exempelvis läkemedelsindustrin, logistik samt IT- och kommunikationsteknik. Turism och handel spelar även en central roll för stadens näringsliv. 

År 2015 utsågs Göteborg till årets logistikkommun, bland annat tack vare fungerande bud- och stadsleveranser med elbilar samt gratis kollektivtrafik för pensionärer. Samma år tilldelades Göteborg titeln “National Earth Hour Capital” på grund av det arbete man gjort för att minska på koldioxidutsläppen i staden. Göteborg har även fått pris för de åtgärder man vidtagit för att göra staden mer tillgänglig för alla. 

Göteborgs invånare behöver inte åka långt för att ta sig till utsträckta grönområden. År 2013 låg grönytan per invånare på 175 kvadratmeter och antalet träd i staden uppgick till över 50 000. Till Göteborgs dragningskraft bidrar bidrar även närheten till vatten. Utanför staden breder en imponerande skärgård ut sig, dit det är enkelt att ta sig med en av skärgårdsbåtarna.