Våra certifikat i detalj

Våra certifikat står för en hel del – ta reda på vad

Vår uppgift är att göra flyttar enklare och effektivare för både kunder och flyttfirmor. Att vi tar vår uppgift på största allvar bevisas av mer än 50 000 framgångsrikt utförda flyttar. Vi är stolta över de positiva recensioner vi fått av våra kunder, men även över de utmärkelser vi fått för vårt arbete. De här utmärkelserna bekräftar vårt engagemang för att göra flyttar till en trevligare upplevelse.

IAM
International Association of Movers (IAM) är den största globala sammanslutningen för flytt-  och transportföretag. Vi är stolta över att vara en del av den här globala sammanslutningen med drygt  2 000 medlemmar i över 170 länder. Genom medverkan förstärks vi i vårt uppdrag att göra flyttar till en bättre upplevelse än någonsin tidigare.
Våra kunders åsikter är vår främsta referens
Våra kunder är vår första prioritet. Våra kunders åsikter är vår referenspunkt och motiverar oss att ta oss an utmaningen att göra flyttar så enkla och praktiska som möjligt. De åsikter och kommentarer våra kunder delar med sig av möjliggör att vi ständigt kan förbättra vår service och erbjuda en allt behagligare flyttupplevelse.